S4mira ارسال شده در ژانویه 18 #4499 اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 18 وقت بخیر من test گرفتم از هاستم همه چی اوکی بود برای نصب ولی فایل نال شدرو آپلود میکنم تو هاست و وارد سایت میشم ارور زیر رو میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
تیم مدیریت  Bot ارسال شده در ژانویه 18 #4500 تیم مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 18 سلام S4mira، سوال یا مشکل شما دریافت شده است و چون هیچ یک از اعضای تیم پشتیبانی در حال حاضر آنلاین نیستند به تاپیک شما بعد از چند ساعت پاسخ داده خواهد شد! توجه داشته باشید که پاسخ به موضوعات فنی ممکن است مدتی طول بکشد. از صبر و شکیبایی شما سپاسگذاریم. با تشکر | انجمن پشتیبانی فارسی IPS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در ژانویه 18 #4501 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 18 سلام. مشکل از فایل نال شده شما هستش که دارین استفاده میکنین. لطفا از فایل زیر برای نصب مجدد استفاده کنین IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 S4mira ارسال شده در ژانویه 18 نویسنده #4502 اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 18 6 hours ago, Support said: سلام. مشکل از فایل نال شده شما هستش که دارین استفاده میکنین. لطفا از فایل زیر برای نصب مجدد استفاده کنین اینکارو کردم zip رو دانلود و اکسترکت کردم ولی بازم همون ارور رو میده خیلی عجیبه من قبلا هم نصب کرده بودم موفق آمیز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 S4mira ارسال شده در ژانویه 19 نویسنده #4503 اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 19 23 hours ago, S4mira said: اینکارو کردم zip رو دانلود و اکسترکت کردم ولی بازم همون ارور رو میده خیلی عجیبه من قبلا هم نصب کرده بودم موفق آمیز ممنون میشم یک نفر باشه کمک کنه گیر کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
راه حل  S4mira ارسال شده در ژانویه 20 نویسنده #4504 راه حل اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 20 مشکل حل شد خودم حلش کردم ورژن php 7 بود و این ارور رو میداد گذاشتم روی 8 اوکی شد 1 @ اشتراک گذاری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
تیم مدیریت  Bot ارسال شده در ژانویه 20 #4505 تیم مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 20 این تاپیک بدلیل یافتن راه حل از سوی کاربر، قفل شده است. اگر سوال یا مشکلی در این خصوص دارید لطفا تاپیک جدیدی ایجاد کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده