انجمن پشتیبانی فارسی IPS

انجمن پشتیبانی فارسی IPS

رفتن به مطلب

هر آن چیزی که برای نیاز دارید


داشتن انجمن دیگر یک رویا نیست...!

قفل شده مشکل هنگام استفاده از ادیتور


 اشتراک گذاری

برو به راه حل حل شده توسط Arash.Ranjbar ,

پست های پیشنهاد شده

سلام، من وقتی میخوام پست جدیدی ارسال کنم یا پست موجود رو ویرایش کنم، وقتی که روی لینک یا تصویر کلیک میکنم از صفحه ادیتور به اون عکس یا لینک هدایت میشه و کلا هرچی که ادیت کرده بودم میپره.

قبلاً اینجوری نبود حس میکنم از آپدیت 4.6.12 به بعد اینجوری شد.

قبلا توی ادیتور روی عکس کلیک میکردم فقط سلکت میشد الان عکسو توی صفحه کنونی باز میکنه و از ادیتور خارج میشه. برای لینک هم قبلا دوبار روش کلیک میکردم و ویرایش میکردم لینک رو الان دوبار که کلیک میکنم میره توی لینک و از ادیتور خارج میشه.

تمام پلاگین ها و اپلیکیشن ها رو هم غیرفعال کردم و امتحان کردم اما باز هم مشکل حل نشد. با قالب پیش فرض هم امتحان کردم همین مشکل رو داشت.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • تیم مدیریت

سلام کاربر گرامی،

سوال یا مشکل شما دریافت شده است و چون هیچ یک از اعضای تیم پشتیبانی در حال حاضر آنلاین نیستند به تاپیک شما بعد از چند ساعت پاسخ داده خواهد شد!

توجه داشته باشید که پاسخ به موضوعات فنی ممکن است مدتی طول بکشد. از صبر و شکیبایی شما سپاسگذاریم.

,

 

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

الان متوجه شدم که جدا از ادیتور، توی پست هم وقتی روی عکسی کلیک میکنم، لینک عکس توی مرورگر باز میشه و از اون پست خارج میشم.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر کل | موسس سایت

سلام کاربر عزیز

تو نسخه اخیر ویرایشگر هم دستخوش تغییراتی شده و ورژنش عوض شده ولی این مشکلاتی که شما میگین ربطی به ادیتور نداره.

برای اینکه تو پستها بعد کلیک کردن روی عکس میخواین تو تب جدیدی باز نشه از تنظیمات مطالب باز شدن لینکها در تب جدید رو غیر فعال کنید.

من احتمال میدم این مشکل شما با دستکاری تو کدهای قالب به وجود اومده.

ولی باز تا فردا بهم فرصت بدین انجمنتون رو بررسی کنم تا دقیق بهتون بگم مشکل چیه چون الان به سیستم دسترسی ندارم.

IPSforum.ir  arash-sn.png

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

14 ساعت قبل، Arash.Ranjbar گفته است:

سلام کاربر عزیز

تو نسخه اخیر ویرایشگر هم دستخوش تغییراتی شده و ورژنش عوض شده ولی این مشکلاتی که شما میگین ربطی به ادیتور نداره.

برای اینکه تو پستها بعد کلیک کردن روی عکس میخواین تو تب جدیدی باز نشه از تنظیمات مطالب باز شدن لینکها در تب جدید رو غیر فعال کنید.

من احتمال میدم این مشکل شما با دستکاری تو کدهای قالب به وجود اومده.

ولی باز تا فردا بهم فرصت بدین انجمنتون رو بررسی کنم تا دقیق بهتون بگم مشکل چیه چون الان به سیستم دسترسی ندارم.

سلام، اون گزینه ای که میگید فکر نمیکنم ربطی به این موضوع داشته باشه، اون برای باز شدن لینک های خارجیه نه تصاویری که روی هاست خود انجمن آپلود شدند. توی متن هم ذکر کردم که با قالب پیشفرض هم امتحان کردم کماکان مشکل وجود داشت.

ممنون، پس من منتظر خبرتون هستم.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر کل | موسس سایت
10 دقیقه قبل، MH11 گفته است:

با قالب پیشفرض هم امتحان کردم کماکان مشکل وجود داشت.

من دسترسی به قالب پیشفرضتون ندارم که نگا کنم.

من الان انجمنتون رو نگا کردم و وقتی روی تصویر موس رو میبرم اصلا تولتیپ "برای بزرگنمایی کلیک کنید" هم نمایش داده نمیشه و با کلیک بجای اینکه تصویر بزرگنمایی شه میره تو تب جدید بزرگنمایی میشه.

وقتی این مشکل رو قالب دیفالت هم هستش یعنی مشکل میتونه از جاهای دیگه باشه!

1. در هاستتون به محلی که نصب کردین برین و وارد مسیرهای زیر بشین:

applications\core\modules\admin\editor

محتویات داخلشو بکاپ بگیرین و سپس با محتویات داخل فایل زیر جایگزین کنین:

editor.zip

applications\core\interface\ckeditor\ckeditor

محتویات داخلشو بکاپ بگیرین و سپس با محتویات داخل فایل زیر جایگزین کنین:

ckeditor.zip

2. احتمال میدم دلیل اصلی مشکلتون از بروزرسانی ناقص هستش!! اگر رو نسخه 4.6.12 هستین به نسخه 4.6.12.1 بروزرسانی کنین و مشکل رو مجدد بررسی کنین!

توجه: قبل از انجام اینا تنظیمات نوارابزار رو از داخل تنظیمات به حالت پیشفرض برگردون تا خطایی دریافت نکنی

IPSforum.ir  arash-sn.png

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر کل | موسس سایت

***********

من این مشکل رو تو وبسایت مرجع هم دیدم و فک میکنم زبطش به نسخه منتشر شده باشه و البته تو بخش مشکلات تاپیکشو زدم تا بررسی شه و اگه مشکل بود تو نسخه های جدید رفع بشه!

لینک زیر رو نگا کنین و روی اولین تصویر پیوستی داخل پست کلیک کنین عین مشکل شما هستش

https://invisioncommunity.com/forums/topic/466266-word-expansion-do-not-link-to-itself/

IPSforum.ir  arash-sn.png

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

38 دقیقه قبل، Arash.Ranjbar گفته است:

***********

من این مشکل رو تو وبسایت مرجع هم دیدم و فک میکنم زبطش به نسخه منتشر شده باشه و البته تو بخش مشکلات تاپیکشو زدم تا بررسی شه و اگه مشکل بود تو نسخه های جدید رفع بشه!

لینک زیر رو نگا کنین و روی اولین تصویر پیوستی داخل پست کلیک کنین عین مشکل شما هستش

https://invisioncommunity.com/forums/topic/466266-word-expansion-do-not-link-to-itself/

بله خب خداروشکر مشکل از طرف من نیست و از خود IPS هستش. نسخه من الان 4.6.12.1 هستش، ولی یادمه که از نسخه 4.6.12 هم همین مشکل وجود داشت. امیدوارم هرچه زودتر مشکل رو برطرف کنند.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر کل | موسس سایت
  • راه حل

پس فعلا دست به چیزی نزنید و با همین روال پیش برین تا نسخه جدید که چند روز دیگه منتشر میشه آپدیت کنید تا مشکل حل بشه

  • تشکر 1

IPSforum.ir  arash-sn.png

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 4/27/2022 در 9:43 PM، Arash.Ranjbar گفته است:

پس فعلا دست به چیزی نزنید و با همین روال پیش برین تا نسخه جدید که چند روز دیگه منتشر میشه آپدیت کنید تا مشکل حل بشه

فقط برای عکس اینجوری نشده، الان متوجه شدم وقتی روی آیکون پیام ها یا اعلان ها یا هرچیز دیگه ای هم که کلیک میکنم، لینکشو توی همون صفحه باز میکنه، درصورتی که باید فقط کادر لیست پیام ها یا اعلان هارو زیرش بیاره.

image.png.e7f2aba916738dba54cc59ceb306413f.png

با قالب پیش فرض هم امتحان کردم همین مشکل بود.

ویرایش شده در توسط MH11
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
 اشتراک گذاری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • ایجاد مورد جدید...

اطلاعات مهم

برای تجربه رابط کاربری بهتر و تعامل بهتر شما با انجمن ما از کوکی ها استفاده میکنیم قوانین