پرش به محتوا
مشاهده در برنامه

روشی بهتر برای مرور. بیشتر بیاموزید.

انجمن پشتیبانی فارسی IPS

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
برای نصب این برنامه روی اندروید
  1. بر روی منوی 3 نقطه (⋮) در گوشه بالا سمت راست مرورگر ضربه بزنید.
  2. بر روی Add to Home screen یا Install app ضربه بزنید.
  3. با ضربه زدن بر روی Install تأیید کنید.
ارسال شده در #

سلام، من وقتی میخوام پست جدیدی ارسال کنم یا پست موجود رو ویرایش کنم، وقتی که روی لینک یا تصویر کلیک میکنم از صفحه ادیتور به اون عکس یا لینک هدایت میشه و کلا هرچی که ادیت کرده بودم میپره.

قبلاً اینجوری نبود حس میکنم از آپدیت 4.6.12 به بعد اینجوری شد.

قبلا توی ادیتور روی عکس کلیک میکردم فقط سلکت میشد الان عکسو توی صفحه کنونی باز میکنه و از ادیتور خارج میشه. برای لینک هم قبلا دوبار روش کلیک میکردم و ویرایش میکردم لینک رو الان دوبار که کلیک میکنم میره توی لینک و از ادیتور خارج میشه.

تمام پلاگین ها و اپلیکیشن ها رو هم غیرفعال کردم و امتحان کردم اما باز هم مشکل حل نشد. با قالب پیش فرض هم امتحان کردم همین مشکل رو داشت.

• پاسخ‌ها 13
  • بازدید 1.2k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان در این موضوع

محبوب‌ترین پست‌ها

• ArashDΞVᴾᴿᴼ
    ArashDΞVᴾᴿᴼ

پس فعلا دست به چیزی نزنید و با همین روال پیش برین تا نسخه جدید که چند روز دیگه منتشر میشه آپدیت کنید تا مشکل حل بشه

• ArashDΞVᴾᴿᴼ
    ArashDΞVᴾᴿᴼ

میتونه دلایل زیادی داشته باشه تو فرایند بروزرسانی ممکنه اتفاقی افتاده باشه که این مشکل پیش میاد یا از نسخه نال شدتون باشه! بعضی وقتها هم مشکل از اینترنت میتونه باشه. بعضا برای خود منم پیش می

تصاویر ارسال شده

حل شده توسط ArashDΞVᴾᴿᴼ

رفتن به راه‌حل

پاسخ‌های ویژه

#
  • نویسنده
2 ساعت قبل، Arash.Ranjbar گفته است:

کاربر عزیز من احساس میکنم این مشکل شما مختص خود شما باشه چون این مشکلی که دارین میگین من تو هیچ انجمنی که با آخرین  نسخه ران شدن ندیدم

خب از چی میتونه باشه که با قالب پیش فرض و بدون افزونه و برنامه هم همین مشکل وجود داره؟

مشکلش هیش ثباتی نداره، بعضی وقتا اتفاق میوفته بعضی وقتا اتفاق نمیوفته.

#
  • Administrator
11 ساعت قبل، MH11 گفته است:

خب از چی میتونه باشه که با قالب پیش فرض و بدون افزونه و برنامه هم همین مشکل وجود داره؟

مشکلش هیش ثباتی نداره، بعضی وقتا اتفاق میوفته بعضی وقتا اتفاق نمیوفته.

میتونه دلایل زیادی داشته باشه

تو فرایند بروزرسانی ممکنه اتفاقی افتاده باشه که این مشکل پیش میاد یا از نسخه نال شدتون باشه!

بعضی وقتها هم مشکل از اینترنت میتونه باشه. بعضا برای خود منم پیش میاد که بحاطر سرعت پایین وقتی و اعلانها کلیک میکنم بجای نمایش شناور لیست، اعلانها رو تو یه صفحه دیگه باز میکنه!

یا ممکنه از آپتایم هاست یا سرورتون باشه که اینم میتونین از پشتیبانی هاست سا یرورتون جویا شین

IPSforum.ir  astrocat.webp

• 2 بعد...
#
  • Managment team

این تاپیک بدلیل یافتن راه حل از سوی کاربر، قفل شده است. اگر سوال یا مشکلی در این خصوص دارید لطفا تاپیک جدیدی ایجاد کنید.

مهمان
این موضوع اکنون برای پاسخ‌های بعدی بسته شده است.

بازدیدهای اخیر 0

• هیچ کاربری در حال مشاهده این صفحه نیست.

اطلاعات مهم

We use cookies to experience a better user interface and better interaction with our community راهنماها

پیکربندی اعلان‌های فوری مرورگر

کروم (اندروید)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
کروم (دسکتاب)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.